Алгоритм адаптивного навчання в системі електронних навчально-методичних ресурсів дисципліни - Самсонов, Валерій Васильович; Сільвестров, Антон Миколайович; Костіков, Микола Павлович (My University, 2012)
У статті наведено алгоритм адаптивного навчання в системі електронних навчально-методичних ресурсів. Представлена математична модель для створення адаптивного квазіоптимального процесу навчання. The article presents an adaptive learning algorithm in the electronic teaching resources. A mathematical model to generate an adaptive quasi learning process.
Keywords: математична модель; контроль знань; адаптивне навчання; електронні навчально-методичні ресурси; mathematical model; control knowledge; adaptive learning; electronic teaching resources; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки