Залежність організаційної структури управління від стадії життєвого циклу організації - Ралко, Олександра Сергіївна (My University, 2011)
В статті розглянуті основні підходи до визначення поняття „організаційна структура управління”, сформульовані основні характеристики раціональної організаційної структури управління підприємства. Розроблена система залежності організаційної структури управління від стадії життєвого циклу організації. Систематизовано основні критерії та показники ефективності організаційної структури управління. Запропоновано систему показників оцінки ефективності організаційної структури управління з точки зору організаційного розвитку підприємства.
Keywords: організаційна структура управління; стадія життєвого циклу організації; раціональна організаційна структура; ефективність; ефективність організаційної структури управління; организационная структура управления; организационное развитие; стадия жизненного цикла организации; рациональная организационная структура; эффективность; эффективность организационной структуры управления; organizational structure; organizational development; life cycle stage of organization; rational organizational structure; efficiency; the efficiency of organizational structure; кафедра економіки праці та менеджменту