Стресостійкість персоналу в готельно-ресторанному бізнесі - Сірик, Аліна Олегівна; Лиховоз, Вікторія Анатоліївна; Семененко, Юлія Андріївна (My University, 2015)
Розвиток туристичного бізнесу туризму як виду відпочинку набуває все більш інтенсивного розвитку. Як наслідок - розвиток інфраструктури туризму (зокрема, ресторанного та готельного бізнесу) та значне збільшення потоків туристів в нашій країні. The development of tourism business tourism as a form of recreation is becoming more intensive development. As a consequence - the development of tourism infrastructure (such as restaurant and hotel business) and a significant increase of tourists in the country.
Keywords: стресостійкість; готельно-ресторанний бізнес; туристичний бізнес; stress; hotel and restaurant business; tourism business; кафедра екології та екоменеджменту