Роль соціальних мереж у просуванні освітніх послуг - Репіч, Тетяна Анатоліївна (My University, 2015)
У статті розглянут о підходи до формування ефективних систем просування освітніх послуг. Проаналізовано український рекламний ринок і підкреслено суттєву роль сегменту Інтернет-реклами як провідного медіа-каналу. Підкреслено важ ливість реклами в соціальних мереж ах як способу особист існої комунікації з цільовими групами.
Keywords: освітні послуги; реклама в Інтернеті; educational services; advertising on the Internet; соціальні мережі; SMM-маркетинг; social networks; SMM-marketing; кафедра економіки праці та менеджменту