Коломієць, Роман АнатолійовичКісера, ДмитроСтрашинський, Ігор МирославовичПасічний, Василь Миколайович2015-05-182015-05-182015Вплив високотемпературної обробки на зміну характеристик білкових композицій / Р. А. Коломієць, І. М. Страшинський, В. М. Пасічний // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 81 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2015 р. / НУХТ. - 2015. - С. 274.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20422В даній статті наведені дані про вплив високотемпературної обробки на зміну характеристик білкових композицій. Внесення композицій до м’ясних фаршів та обробка при високотемпературних режимах. Визначення вмісту вологи, величини рН, вологозв’язуючої здатності досліджуваних зразків. This article provides data on the effect of high temperature treatment on the change in the characteristics of the protein compositions. The introduction of the compositions in meat stuffings and treatment under high-temperature conditions. Determination of moisture content, pH, vologases asauca ability of the investigated samples.фаршеві системим’ясні продуктихарчуванняminced systemsfoodmeat productsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВплив високотемпературної обробки на зміну характеристик білкових композицій