Силка, Ірина МиколаївнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаФролова, Наталія Епінетівна2024-11-072024-11-072022Силка, І. М. Обґрунтування використання прянощів у технології масла ГХІ / І. М. Силка, Н. М. Ющенко, Н. Е. Фролова // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 325–326.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45487ukмасло гхіпрянощіантиоксилантна активністьghispicesantioxylant activityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування використання прянощів у технології масла ГХІThesishttps://orcid.org/0000-0001-9661-1540https://orcid.org/0000-0002-4277-5782https://orcid.org/0000-0002-2867-7414