Пешук, Людмила ВасилівнаГаленко, Олег Олександрович2013-11-212013-11-212013Патент № 102973 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси, збагаченої кальцієм / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № а 201211761 ; заявл. 11.10.12 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11543Спосіб виробництва вареної ковбаси,збагаченої калцієм,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі,приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, enriched kalciem,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, preparation of stuffing, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.otherварена ковбасазасолюванням’ясна сировинаboiled sausagezasolyuvannyameat raw materialкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСпосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієм (Патент на винахід № 102973)Other