Шевчук, ЮліяЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна2024-11-072024-11-072023Шевчук, Ю. Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва панкейків у закладі ресторанного господарства / Ю. Шевчук, Н. Ющенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 3. – С. 315.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45478ukбезпечність виробництвапанкейкиНАССРproduction safetypancakesHACCPкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва панкейків у закладі ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782