Булій, Юрій ВолодимировичКарпутіна, Маргарита ВіталіївнаОбодович, Олександр МиколайовичАзаров, Сергій Павлович2024-10-182024-10-182022Технологічні рішення щодо підвищення якості спирту з некондиційної сировини / Ю. В. Булій, М. В. Карпутіна, О. М. Ободович, В. В. Сидоренко, С. П. Азаров // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей XX міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 28-29 квітня 2021 р. м. Київ. –Київ : КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. – С. 90-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45042Для підвищення якості спирту, що отримують при переробці некондиційної сировини, запропоновано інноваційні технологічні рішення, перевірені у виробничих умовах, що поліпшують органолептичні показники.To improve the quality of alcohol obtained from the processing of substandard raw materials, innovative technological solutions have been proposed, tested in production conditions that improve organoleptic properties.ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваalcoholsubstandard raw materialsimpuritiescolumnplateспиртнекондиційна сировинадомішкиколонатарілкаТехнологічні рішення щодо підвищення якості спирту з некондиційної сировиниThesishttps://orcid.org/0000-0002-1905-3706https://orcid.org/0000-0001-7929-0300