Комунікативний підхід до навчання іноземним мовам - Березовська, Ольга Владиславівна (My University, 2014)
Комунікативний підхід розглядається як ефективний метод навчаня іноземним мовам, який розвиває комунікативні навички студентів та підвищує ефективність навчання. Communicative approach as effective method of foreign language teaching, which develop communicative skills of students and enhance efficiency of teaching is analyzed.
Keywords: комунікація; мовленнєві навички; навчання іноземним мовам; communication; speaking skills; foreign language speaking; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації