Шляхи підвищення споживчих властивостей комбінованих борошняних кондитерських виробів на основі бісквітного напівфабрикату - Оболкіна, Віра Іллівна; Букшина, Людмила Семенівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна (My University, 2017)
У статті наведені технологічні особливості виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням морквяного пюре і емульгатора «Естер –М- 03».
Keywords: біологічно-активні речовини; бісквітний напівфабрикат; морквяне гідролізоване пюре; клітковина; пектин; емульгатор; биологически активные вещества; бисквитный полуфабрикат; морковное гидролизованное пюре; клетчатка; эмульгатор; biologically active substances; sponge cake mix; carrot puree hydrolyzed; pectin; structural and mechanical properties; emulsifier; cellulose; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи