Оболкіна, Віра ІллівнаБукшина, Людмила СеменівнаКирпіченкова, Оксана Миколаївна2018-05-302018-05-302017Оболкіна, В. І. Шляхи підвищення споживчих властивостей комбінованих борошняних кондитерських виробів на основі бісквітного напівфабрикату / В. І. Оболкіна, Л. С. Букшина, О. М. Кирпіченкова // Хлебный и кондитерский бизнес. - 2017. - № 6. - С. 22-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27538У статті наведені технологічні особливості виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням морквяного пюре і емульгатора «Естер –М- 03».uk-UKбіологічно-активні речовинибісквітний напівфабрикатморквяне гідролізоване пюреклітковинапектинемульгаторбиологически активные веществабисквитный полуфабрикатморковное гидролизованное пюреклетчаткаэмульгаторbiologically active substancessponge cake mixcarrot puree hydrolyzedpectinstructural and mechanical propertiesemulsifiercelluloseкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиШляхи підвищення споживчих властивостей комбінованих борошняних кондитерських виробів на основі бісквітного напівфабрикатуArticle