Safety of investment activity at food industry enterprises - Basyuk, Tatiana (My University, 2016)
The essence of security investments; allocated investment risk management as part of the security investment company; defined system of measures to reduce the risk of investment company. Визначено сутність безпеки інвестиційної діяльності; виділено управління інвестиційними ризиками як складової безпеки інвестиційної діяльності підприємства;зазначено систему заходів щодо зниження рівня ризику інвестиційної діяльності підприємства.
Keywords: інвестиційна діяльність; безпека; інвестиційний ризик; инвестиционная деятельность; безопасность; инвестиционный риск; investment activity; security; investment risk; кафедра економіки і права