Федосов, Олексій ЛеонідовичКарсим, Ірина ВасилівнаПрибильський, Віталій ЛеонідовичДулька, Ольга Степанівна2023-04-122023-04-122023«Росяна» – вода артезіанська питна найвищої якості / О. Л. Федосов, І. В. Карсим, В. Л. Прибильський, О. С. Дулька // Напої. Технології та Інновації. – 2023. – № 1(95). – С. 43-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40058Проведений аналіз інноваційних способів водопідготовки на підприємстві з виробництва бутильованої води «Росяна» для отримання високоякісної продукції. The analysis of innovative methods of water preparation at the bottled water production company "Rosyana" was carried out to obtain high-quality products.otherвода бутильованаякістьінноваційні технології водопідготовкиbottled waterqualityinnovative water treatment technologiesкафедра готельно-ресторанної справикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства«Росяна» – вода артезіанська питна найвищої якостіArticle