Пустовар, Богдан ОлеговичЗаєць, Наталія Анатоліївна2017-11-162017-11-162017Пустовар, Б. О. Розробка математичної моделі камери для вирощування печериць / Б. О. Пустовар, Н. А. Заєць // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – Ч. 2. – С. 258.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26147Умови вирощування грибів мають свої особливості. Так, температура повітря в період зростання шампіньйонів повинна підтримуватися у діапазоні 18…20 ºС. Вихід за межі діапазону викликає погіршення якості плодових тіл і зниження врожайності. The conditions for growing mushrooms have their own characteristics. Thus, the air temperature during the growth of champignons should be maintained in the range of 18 ... 20 ° C. The out-of-range causes deterioration in the quality of fruit bodies and a decrease in yield.uk-UKшампіньйониматематична модельchampignonsmathematical modelкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаРозробка математичної моделі камери для вирощування печерицьThesis