Страшинський, Ігор МирославовичРаєв, ОлексійФурсік, Оксана ПетрівнаГорбач, Олександр Ярославович2014-10-102014-10-102014Розширення асортименту м’ясний січених напівфабрикатів з використанням соєвих білків / І. М. Страшинський, О. В. Раєв, О. П. Фурсік, О. Я. Горбач // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. Ґжицького. – Львів, 2014. – Т. 16, Ч. 4, № 2 (59). – С. 192–197.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17148Розроблено рецептури люля-кебаб з соєвими білками «Майсол» і м’ясом птиці механічного обвалювання. На основі органолептичної оцінки та визначення фізико-хімічних і мікробіологічних показників, біологічної цінності, функціонально-технологічних властивостей доведено доцільність використання білків серії «Майсол» і м’яса птиці механічного обвалювання у технології м’ясних січених напівфабрикатів. It has been developed recipes of lula-kebab with soy protein "Maysol" and with mechanically deboned poultry meat. On the basis of organoleptic evaluation and determination of physico-chemical and microbiological indicators, biological value, functional and technological properties it has been proven the feasibility of using proteins of series "Maysol" and mechanically deboned poultry meat in technology semi-finished products.otherм’ясо птиці механічного обвалюваннясічені напівфабрикатисоєві білким’ясо птиціpoultry meat mechanically debonedchopped semi-finished productssoy proteinpoultryкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту м’ясний січених напівфабрикатів з використанням соєвих білківArticle