Дробот, Віра ІванівнаПисарець, Ольга ПетрівнаКравченко, Інна Миколаївна2017-02-102017-02-102013Дробот, В. І. Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хліба / В. І. Дробот, О. П. Писарець, І. М. Кравченко // Хранение и переработка зерна. — 2013. — № 9 (174). — С. 53–55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24795В даній статті наведено порівняльна характеристика хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять кукурудзяну крупу. Було досліджено вплив кукурудзяної крупи на якість хліба. The paper presents the comparative characteristics baking properties of bakery mixes containing corn grits. The effect of corn grits on bread quality was studied.uk-UKхлібкомпозиційна сумішкрупакукурудзакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівbreadcomposite mixturecorn groatscornВикористання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хлібаArticle