Використання кукурудзяної крупи у виробництві пшеничного хліба - Дробот, Віра Іванівна; Писарець, Ольга Петрівна; Кравченко, Інна Миколаївна (My University, 2013)
В даній статті наведено порівняльна характеристика хлібопекарських властивостей композиційних сумішей, що містять кукурудзяну крупу. Було досліджено вплив кукурудзяної крупи на якість хліба. The paper presents the comparative characteristics baking properties of bakery mixes containing corn grits. The effect of corn grits on bread quality was studied.
Keywords: хліб; композиційна суміш; крупа; кукурудза; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; bread; composite mixture; corn groats; corn