Управління людськими ресурсами у науковій діяльності інноваційної організації - Васильченко, А. О.; Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2014)
Ефективність інтелектуальної наукової діяльності інноваційної організації залежить в основному від індивідуальних творчих здібностей наукових працівників, ступеня їх підготовки та рівня кваліфікації. Ця особливість науки в порівнянні з іншими сферами людської діяльності ускладнює процес управління персоналом в наукових установах.
Keywords: наукова інноваційна організація; управління персоналом; innovative organization; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки