Галенко, Олег ОлександровичЛипка, Христина ІванівнаДеркач, Анна Миколаївна2017-07-122017-07-122016Галенко, О. О. М'ясородукти для харчування людей з підвищеними фізичними навантаженнями / О. О. Галенко, Х. І. Липка, А. М.Деркач // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма і матеріали п'ятої міжнародної науково-технічної конференції, 7 — 8 листопада 2016 р. — К.: НУХТ, 2016. – С. 80-81https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25765Забезпечення населення продуктами харчування завжди було одним із найактуальніших і прибуткових напрямків діяльності народного господарства України на всіх етапах його розвитку, а м’ясо та м’ясопродукти продовжують займати важливе значення в житті кожного громадянина, оскільки містять повноцінні білки, жири, вітаміни, біологічно активні та мінеральні речовини. Providing the population with food has always been one of the the most relevant and profitable areas of the economy Ukraine at all stages of its development, and meat and meat products continues occupy important in the life of every citizen, because they contain complete proteins, fats, vitamins, bioactive and minerals.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівзбагаченняenrichmentпродуктиproductм’ясопродуктиmeat productхарчуванняfoodМ'ясородукти для харчування людей з підвищеними фізичними навантаженнямиThesis