Фесенко, Марина Віталіївна2021-10-112021-10-112021Фесенко, М. В. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марина Віталіївна Фесенко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 151 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35989otherхліб пшеничнийорганолептичні показникифізико-хімічні показникисистема управління безпечністюкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба пшеничного для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат»Other