Антонюк, Марія МиколаївнаГерасименко, Лариса ОлександрівнаАрсеньєва, Лариса ЮріївнаУстинов, Юрій Васильович2013-02-142013-02-142004Антонюк, М. М. Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста / М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко, Л. Ю. Арсеньєва, Ю. В. Устинов // Наукові праці НУХТ. – 2004. – № 15. – С. 36-37.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6288Досліджували вплив різних сполук селену на протікання мікробіологічних процесів у хлібному тісті. Отримані результати свідчать про інтенсифікацію процесу бродіння та можливість використання в якості збагачувачів хліба різних форм мікроелементу. Investigated the effects of different selenium compounds on the course of microbial processes in bread dough. These results suggest an intensification of the process of fermentation and the use of as a enricher of different forms of selenium.uk-UKсполуки селенумікробіологічні процесиінтенсифікаціятістоselenium compoundsmicrobial processesintensificationbread doughкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВплив різних форм селену на активність мікрофлори тістаArticle