Особливості кінематики гравітаційних пристроїв у лініях пакування харчової продукції - Коваль, Ольга Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович (My University, 2014)
З аналізу фізичної основи переміщення вантажів у гравітаційних пристроях витікає, що можливості впливати на їхню кінематику можуть мати геометрія спуску і коефіцієнти тертя. Так запропоновано конструктивне впровадження, яке дозволяє реалізувати змінні значення сил тертя на основі поняття приведеного коефіцієнта тертя. From the analysis of the physical basis of gravity-moving devices, it follows that the ability to influence their kinematics can have geometry and slope coefficients of friction. So proposed a constructive implementation, which allows for variable values ​​of friction force based on the concept of the reduced coefficient of friction.
Keywords: кінематика; лінія пакування харчової продукції; гравітаційні пристрої; kinematics; gravitational device; line packing food; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра готельно-ресторанної справи