Zinchenko, NataliaSimurova, Natalia2013-12-132013-12-132013Simurova, N. Bioorganic complex derived from Jerusalem artichoke puree / N. Simurova, N. Zinchenko // The Second North and East European Congress on Food NEEFood, 2013, 25-26 may. K.: NUFT, 2013. - P. 199.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12076The composition puree obtained from artichoke. It is shown that it contains a unique complex carbohydrates and other biologically active compounds: organic acids, vitamins, micro and macroelements.Досліджено склад пюре з бульб топінамбуру. Показано, що воно містить унікальний комплекс вуглеводневих та інших біологічно-активних речовин: органічних кислот, вітамінів, мікро- та макроелементів.otherbioorganic complexbiological activitytopinamburinulinepureeбіоорганічні речовинитопінамбурбіологічна активністьінулінпюребиоорганические веществабиологическая активностьтопинамбуринулинкафедра харчової хіміїBioorganic complex derived from Jerusalem artichoke pureeThesis