Перспективи використання тапіоки в розробленні технології напоїв оздоровчого призначення - Магалецька, Ірина Анатоліївна; Мельник, Вікторія Юріївна (My University, 2015)
Створення концепції СПА-готелю передбачає оздоровлення організму сучасної людини з використанням водних технологій. Обов’язковим елементом при цьому є розроблення технологій напоїв та включенням їх до меню закладу ресторанного господарства при готелі. Однією з актуальних проблем сьогодення є необхідність зниження загальної енергетичної цінності харчового раціону та підвищення вмісту в ньому есенційних нутрієнтів. Creating concept Spa Hotel provides healing the body of modern humans using hydrogen technologies. Obligatory element here is the development of technologies drinks and turning them into school menus at restaurants at the hotel. One of the current challenges is the need to reduce total energy value of the diet and increasing content in the esentsiynyh nutrients.
Keywords: тапіока; ресторанне господарство; напої; ресторанное хозяйство; tapioca; catering trade; drinks; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу