Магалецька, Ірина АнатоліївнаМельник, Вікторія Юріївна2015-07-012015-07-012015Магалецька, І. А. Перспективи використання тапіоки в розробленні технології напоїв оздоровчого призначення / І. А. Магалецька, В. Ю. Мельник // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 104-105.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21456Створення концепції СПА-готелю передбачає оздоровлення організму сучасної людини з використанням водних технологій. Обов’язковим елементом при цьому є розроблення технологій напоїв та включенням їх до меню закладу ресторанного господарства при готелі. Однією з актуальних проблем сьогодення є необхідність зниження загальної енергетичної цінності харчового раціону та підвищення вмісту в ньому есенційних нутрієнтів. Creating concept Spa Hotel provides healing the body of modern humans using hydrogen technologies. Obligatory element here is the development of technologies drinks and turning them into school menus at restaurants at the hotel. One of the current challenges is the need to reduce total energy value of the diet and increasing content in the esentsiynyh nutrients.otherтапіокаресторанне господарствонапоїресторанное хозяйствоtapiocacatering tradedrinksкафедра технології харчування та ресторанного бізнесуПерспективи використання тапіоки в розробленні технології напоїв оздоровчого призначенняOther