Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаКоваль, Марина ОлександрівнаБессараб, Олександр Семенович2016-11-282016-11-282016Бендерська, О. В. Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва / О. В. Бендерська, М. О. Коваль, О. С. Бессараб // Актуальні задачі сучасних технологій : матеріали V міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів, 17–18 листоп. 2016 р. – Т. : ТНТУ, 2016. – С. 218-219.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24583Проведено визначення якості томатних соусів різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Києва. Були встановлені показники безпечності, органолептичні та фізико-хімічні показники якості готової продукції. A determination as tomato sauces from different manufacturers entering the distribution network of. Kyiv. Safety parameters were set, organoleptic and physico-chemical quality of finished products.uk-UKдослідженнянітратитоматопродуктиstudynitratestomatoкафедра технології консервуванняВизначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. КиєваOther