Визначення якості томатних соусів, що реалізуються в торгівельній мережі м. Києва - Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Коваль, Марина Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович (My University, 2016)
Проведено визначення якості томатних соусів різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Києва. Були встановлені показники безпечності, органолептичні та фізико-хімічні показники якості готової продукції. A determination as tomato sauces from different manufacturers entering the distribution network of. Kyiv. Safety parameters were set, organoleptic and physico-chemical quality of finished products.
Keywords: дослідження; нітрати; томатопродукти; study; nitrates; tomato; кафедра технології консервування