Плахотнюк, Наталя Вікторівна2023-04-252023-04-252023Плахотнюк, Н. В. Розроблення рецептури та впровадження пряничних виробів покращеного нутрієнтного складу в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів у м. Фастів Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Плахотнюк Наталя Вікторівна ; наук. керівник Вікторія Віталіївна Дорохович. – Київ, 2023. – 121 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40367otherмальтітолсоєве борошногарбузовий шротпряники заварніпечі ПППmaltitolsoy flourpumpkin mealgingerbread custardPPP ovensкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення рецептури та впровадження пряничних виробів покращеного нутрієнтного складу в проєкті цеху борошняних кондитерських виробів у м. Фастів Київської областіOther