Synthesis of functional mechatronic modules in a system of packaging machines - Kryvoplias-Volodina, Liudmyla; Tokarchuk, Serhii; Gavva, Oleksandr M.; Zaporozhets, Oleksandr (My University, 2023)
The process of creating a packaging machine for a flow-processing system consists of separate stages: the first - a clear definition of technological functions of the equipment and description of the operating conditions of the packaging machine; the second - the search for principles of construction and organization of the structure of the packaging machine for a particular type of food product; the third - the creation of a pilot technical project, evaluation of the main criteria and parameters to ensure all necessary requirements for operation.

Процес створення пакувальної машини для потокової технологічної системи складається з окремих етапів з окремих етапів: перший - чітке визначення технологічних функцій обладнання та опис умов роботи пакувальної машини; другий - пошук принципів побудови та організації структури пакувальної другий - пошук принципів побудови та організації структури пакувальної пакувальної машини для конкретного виду харчового продукту; третій - створення пілотного технічного проекту, оцінка основних критеріїв та параметрів для забезпечення всіх необхідних вимог для експлуатації.
Keywords: кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; модульний дизайн; функціонально-орієнтоване проєктування; мехатронні модулі (FMM); PLM (Product Lifecycle Management); рекурсивна комунікація; моделювання; енергоефективність; modular design; function-oriented design; mechatronic modules (FMM); recursive communication; modeling; energy efficiency