Бандуренко, Галина МихайлівнаМалежик, Іван ФедоровичБессараб, Олександр СеменовичПисарєв, Максим Григорович2014-12-042014-12-042014Особливості попередньої підготовки картоплі в технологіях сушіння / Г. М. Бандуренко, І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, М. Г. Писарєв // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей VII міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 20–21 лист. 2014 р. – К. : НТУУ«КПІ», 2014. – С. 117-118.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19053Особливості попередньої підготовки картоплі залежно від якості сировини і кінцевої мети отримання сухого продукту з певними характеристиками Features preconditioning potatoes depending on the quality of raw materials and the ultimate goal of obtaining a dry product with certain characteristicsotherбілоккартоплясушінняякістьproteinpotatodriedqualityкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології консервуванняОсобливості попередньої підготовки картоплі в технологіях сушінняThesis