Новоятлєва, Ю. Р.Кочерга, Валентина Іванівна2012-09-242012-09-242011Новоятлєва, Ю. Р. Шляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з нього / Ю. Р. Новоятлєва, В. І. Кочерга // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 77 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. - К. : НУХТ, 2011.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2959Досліджено питання оптимізації складу бісквітного напівфабрикату збагаченням його нутрієнтами фітокомпозицій. The problem of optimization of biscuit semi-finished product enriching it with phytocomposition nutrients has been investigated.uk-UKфітокомпозиціяфитокомпозицияphytocompositionхарчові волокнабісквітний напівфабрикатпищевые волокнабисквитный полуфабрикатdietary fibersponge semi-finished productШляхи оптимізації бісквітного тіста та виробів з ньогоThesis