Бізнес-аналітика в готельній індустрії - Острешко, Нікіта Володимирович; Шидловська, Олена Броніславівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна (My University, 2024)
Розглянуті системи аналітики в засобах розміщення для удосконалення управління готельним бізнесом, покращення обслуговування споживачів та оптимізації внутрішніх процесів

The considered analytics systems in accommodation facilities to improve hotel business management, improve customer service and optimize internal processes
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; бізнес-аналітик; засоби розміщення; готель; management; hotel industry