Магеровський, Назарій ДмитровичБабанова, Олена ІгорівнаБеседа, Сергій ДмитровичБабанов, Ігор Геннадійович2024-05-172024-05-172024Удосконалення пристрою для теплового оброблення ковбасних виробів / Н. Магеровський, О. Бабанова, С. Беседа, І. Бабанов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43166Пристрій для теплового оброблення ковбасних виробів відноситься до обладнання м'ясної промисловості і може використовуватися при виробництві м'ясопродуктів, в тому числі, ковбасних виробів. Зпроєктована дослідна установка для теплового оброблення ковбасних виробів дозволяє зменшити кратність повітрообміну і питомого повітряного навантаження за рахунок чого підвищується рівномірність розподілення повітряної та димоповітряної суміші в камері і зменшуються енерговитрати на обробленняThe device for heat treatment of sausage products belongs to the equipment of the meat industry and can be used in the production of meat products, including sausage products. The designed pilot plant for heat treatment of sausage products allows to reduce the frequency of air exchange and specific air load, due to which the uniformity of distribution of the air and smoke-air mixture in the chamber is increased and energy costs for processing are reducedukм’ясна промисловістьтехнологічне обладнаннятеплове обробленняковбасні виробиmeat industrytechnological equipmentheat treatmentsausage productsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення пристрою для теплового оброблення ковбасних виробівThesis0000-0001-6906-158X0000-0002-7114-236X0009-0005-6926-2740