Управлінська інформаційна система підприємства - Осадча, Ганна Григорівна; Власенко, Ірина Михайлівна (My University, 2015)
Поняття «дані» та «інформація» близькі за своїм змістом, між іншим є важлива різниця: дані - це «сирі» факти та числа, які лише будучи обробленими, стають інформацією. The notion of "data" and "information" similar in content, among other important difference: the data - a "raw" facts and figures that are just being processed, becomes information.
Keywords: інформація; система; управління; information; system; management; кафедра обліку і аудиту