Використання екструдера у виробництві харчових добавок і поліпшувачів - Ковбаса, Володимир Миколайович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Ковальов, Олександр Володимирович; Шепеля, Н. В. (My University, 1996)
Перед хлібопекарською промисловістю постало завдання розробки нових продуктів, інтенсифікації технологічних процесів виробництва і забезпечення стабільної високої якості готової продукції. Для його вирішення необхідно створити харчові добавки, що підвищували б якість і харчову цінність виробів. Before baking industry faced the task of developing new products, the intensification of technological processes of production and ensuring consistently high product quality. In his address to create nutritional supplements that have improved the quality and nutritional value of products.
Keywords: екструзія; крохмаль; термічна і механічна обробка; extrusion; starch; thermal and mechanical processing; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів