Ковбаса, Володимир МиколайовичМиронова, Наталія ГеннадіївнаКовальов, Олександр ВолодимировичШепеля, Н. В.2013-09-122013-09-121996Ковбаса, В. М. Використання екструдера у виробництві харчових добавок і поліпшувачів / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. Ковальов, Н. В. Шепеляв // Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві. – 1996. – С. 11-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9659Перед хлібопекарською промисловістю постало завдання розробки нових продуктів, інтенсифікації технологічних процесів виробництва і забезпечення стабільної високої якості готової продукції. Для його вирішення необхідно створити харчові добавки, що підвищували б якість і харчову цінність виробів. Before baking industry faced the task of developing new products, the intensification of technological processes of production and ensuring consistently high product quality. In his address to create nutritional supplements that have improved the quality and nutritional value of products.екструзіякрохмальтермічна і механічна обробкаextrusionstarchthermal and mechanical processingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання екструдера у виробництві харчових добавок і поліпшувачівArticle