Вирішення проблем розвитку агропромислового комплексу України - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2012)
Основними причинами погіршення забезпечення продовольством і нестабільність функціонування продовольчого ринку є кризовий стан агропромислового комплексу, що проявилося в низькому рівні обсягів виробництва сільськогосподарської продукції, зниженні ефективності її виробництва, зменшенні реальних доходів населення і доступності для нього продуктів харчування. The main reasons for the deterioration of food security and volatility of the market is functioning food crisis state of agriculture, manifested in low agricultural production, reducing the efficiency of production, reducing real incomes and access to food for them.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; розвиток агропромислового комплексу; development of agriculture