Федулова, Ірина Валентинівна2015-06-172015-06-172012Федулова, І. В. Вирішення проблем розвитку агропромислового комплексу України / І. В. Федулова // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, Київ, 22-23 листопада 2012 р. – К.: НУХТ, 2013. - 223 с. – С. 71-73.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21169Основними причинами погіршення забезпечення продовольством і нестабільність функціонування продовольчого ринку є кризовий стан агропромислового комплексу, що проявилося в низькому рівні обсягів виробництва сільськогосподарської продукції, зниженні ефективності її виробництва, зменшенні реальних доходів населення і доступності для нього продуктів харчування. The main reasons for the deterioration of food security and volatility of the market is functioning food crisis state of agriculture, manifested in low agricultural production, reducing the efficiency of production, reducing real incomes and access to food for them.otherкафедра економіки праці та менеджментурозвиток агропромислового комплексуdevelopment of agricultureВирішення проблем розвитку агропромислового комплексу України