Якість поверхонь деталей обладнання АПК, одержаних пластичним деформуванням - Клюк, Олександр Дмитрович; Дзюб, Олександр Григорович; Сухенко, Владислав Юрійович (My University, 2014)
Вимірювання твердості показує, що на накатаній поверхні нарізі внаслідок зміцнення поверхневого шару металу виникає наклеп. Measurement of hardness shows that the surface of the rolled thread due to the strengthening of the surface layer of the metal occurs libel.
Keywords: якість обробки; quality finish; пластична деформація; plastic deformation; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв