Романова, Зоряна МиколаївнаКарпутіна, Маргарита Віталіївна2014-05-162014-05-162004Романова, З. М. Характеристика подрібнювачів для отримання високодисперсних порошків з рослинної сировини / З. М. Романова, М. В. Карпутіна // Харчова промисловість. – 2004. – Вип. 3. – С. 48–49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14392Багато технологічних процесів харчової промисловості базуються на використанні тонкодисперсних порошків рослинної сировини. Способів подрібнення також достатньо, проте небагато з них можна використати для отримання таких помелів. Для приготування продуктів дієтичного та дитячого харчування використовують екологічно чисті порошки, виробництво яких вимагає високих вимог щодо чистоти та режимів приготування. Lots of food processing processes based on the use of fine powder grinding plant syrovyny.Sposobiv well enough, but few of them can be used to obtain such grinding. For cooking dietary and baby food using environmentally friendly detergents whose production requires high demands on cleanliness and cooking modes.otherподрібнювачірослинна сировинаshreddersfine powderherbsвисокодисперсні порошкикафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваХарактеристика подрібнювачів для отримання високодисперсних порошків з рослинної сировиниArticle