Якість м’ясної сировини на ТОВТ «Глобинський м’ясокомбінат» - Константинова, А. М.; Коломієць, Роман Анатолійович; Страшинський, Ігор Мирославович (My University, 2014)
В роботі був досліджений такий фактор впливу на формування якості м’яса свинини як тривалість перед забійної витримки. Для дослідження було взято по 15 туш свиней із досліджених свинокомплексів. Результати подані на діаграмах залежності функціональних показників від часу витримки на базі та відстані доставки. Аналізуючи отримані дані досліджень робимо висновок, що оптимальний час витримки на базі перед забійного утримання худоби становить 6 годин. In robotі buv doslіdzheny takyj factor vplivu on formuvannya yakostі m'yasa pork yak trivalіst before zabіynoї vitrimki. For doslіdzhennya Bulo taken over 15 pig carcasses іz doslіdzhenih svinokompleksіv. Results podanі on dіagramah zalezhnostі funktsіonalnih pokaznikіv od hour vitrimki on bazі that vіdstanі delivery. Analіzuyuchi otrimanі danі doslіdzhen robimo visnovok scho optimal vitrimki on bazі hour before becoming zabіynogo utrimannya thinness 6 Godin.
Keywords: автоліз; якість м’яса; PSE i DFD; PSE i DFD; свинина; avtolіz; yakіst m'yasa; PSE i DFD; pork; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів