Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна2013-11-212013-11-212001Кишенько, І. І. Сучасні аспекти створення м’ясних виробів / І. І. Кишенько // Таврійський науковий вісник : збірник наукових праць. - Х.: Айлант, 2001. - Вип. 17. – С. 232.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11532Оновлення асортименту м’ясних продуктів цільового призначення, на сучасному етапі розвитку технології як науки, можливе за рахунок використання рослинної сировини в якості технологічних домішок і рецептурних інгредієнтів. Рослинні структури і продукти їх переробки є гарним джерелом білків, вуглеводів, вітамінів, мінеральних речовин Renewal of the range of meat products in the target destination, at the present stage of technology development as a science, perhaps through the use of vegetable raw materials as technological additives and prescription ingredients. Vegetable structures and products of their processing are a good source of proteins, carbohydrates, vitamins, mineral substances.otherтехнологічні домішкирецептурні інгредієнтим'ясні виробирослинна сировинаtechnological impuritiesrecipe ingredientsmeat productsherbsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСучасні аспекти створення м’ясних виробівArticle