Склад чипсів грибних (Патент на корисну модель № 56644) - Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Янюк, Тетяна Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2011)
Склад чипсів грибних, який як основну сировину містить гриби їстівні та додатково містить лимонну кислоту та олію рослинну. A composition of mushroom chips comprises edible mushrooms as the basic raw material and is supplemented with citric acid and a vegetable oil.
Keywords: склад; чіпси; гриби; олія рослинна; composition; chips; mushrooms; vegetable oil; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів