Вплив друзів на формування особистості людини - Клочков, Ілля Володимирович; Фоменко, К. (My University, 2009)
Статтю присвячено комплексному розгляду проблемі особистості. This article dedicates to the complex review of the person problem.
Keywords: поведінка; особистість; соціум; behavior; person; society; кафедра гуманітарних дисциплін