Удосконалення процесу змішування гетерогенних середовищ - Літвяк, Владімір Владіміровіч; Алєксєєнко, Маргарита Сергіївна; Чепелюк, Олена Олександрівна; Губеня, Олексій Олександрович; Сергийчук, Роман Вікторович (My University, 2015)
Інтенсифікувати фізико-хімічні процеси в реакторах-змішувачах гетерогенних середовищ доцільно шляхом створення високої регульованої турбулентності у всьому об'ємі реактора-змішувача та усунення застійних зон. Intensify physical and chemical processes in reactors, mixers heterogeneous environments advisable regulated by creating high turbulence in the whole volume of the reactor-mixer and eliminate dead zones.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; змішувачі; змішування; гетерогенне середовище; heterogeneous environment; mixers; mix