Ефективність оновлення активної частини основних виробничих засобів промислових підприємств - Сабов, Анна-Марія Іванівна (My University, 2015)
У сучасних умовах більш ефективні такі форми оновлення АЧ ОВЗ, як модернізація та реконструкція виробництва.
Keywords: ефективність; основні засоби; стратегічне управління; эффективность; основные средства; стратегическое управление; efficiency; fixed assets; strategic management