Сергієнко, Анастасія ІгорівнаМельник, Оксана ПетрівнаКовалевська, Єлизавета ІванівнаКорецька, Ірина Львівна2013-12-022013-12-022008Стабілізатори харчових продуктів / А. І. Сергієнко, О. П. Мельник, Є. І. Ковалевська, І. Л. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 74 наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008р. – К.: НУХТ, 2008. – С. 120.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11732Розглянуто необхідність розроблення стабілізаційних систем для формування потрібних реологічних властивостей готових продуктів. Discussed the need for stabilization systems for the formation of the desired rheological properties of the finished products.uk-UKхарчові продуктистабілізаційні системиfoodsstabilization systemкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра експертизи харчових продуктівСтабілізатори харчових продуктівThesis