Гавриш, Андрій ВолодимировичІщенко, Тетяна ІванівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаВасиленко, Юлія Миколаївна2019-02-012019-02-012016Патент на винахід № 111292, МПК A21D 2/36 (2006.01) Збагачений пшеничний булочний виріб / А. В. Гавриш, Т. І. Іщенко, О. В. Нєміріч, Ю. М. Василенко ; заявник – Національний університет харчових технологій. – № a 2015 0134 1; заяв. 18.02.2015 ; опубл. 11.04.2016 ; Бюл. № 7, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28775Збагачений пшеничний булочний виріб, який відрізняється тим, що додатково міститься сік гарбуза та сік журавлини. Enriched wheat bakery product, characterized in that it additionally contains pumpkin juice and cranberry juice.uk-UKсік гарбузасік журавлинихарчова цінністьpumpkin juicecranberry juicenutritional valueкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗбагачений пшеничний булочний виріб (Патент на винахід № 111292)Technical Report