Riznyk, AnastasiiaTsyrulnikova, Vita2024-06-272024-06-272024Riznyk, A. Analysis of the hospitality industry in the context of the horeca system / A. Riznyk, V. Tsyrulnikova // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції, 30 травня 2024 р. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. – С. 158–160.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43688Подальший розвиток системи HoReCa в сучасних умовах полягає у впровадженні сучасного підходу до планування та програмування сфери гостинності з обов’язковим залучення бізнес-експертів. Для підтримки стратегічного напрямку розвитку HoReCa формується нова модель українського ринку гостинності, орієнтована на інноваційний розвиток, міжнародні та конкурентні переваги ринкуThe further development of the HoReCa system in today's conditions consists in the introduction of a modern approach to planning and programming of the hospitality sector with the mandatory involvement of business experts. In order to support the strategic direction of the development of HoReCa, a new model of the Ukrainian hospitality market is being formed, focused on innovative development, international and competitive advantages of the marketenкафедра готельно-ресторанної справиHoReCaсфера гостинностівоєнний станстратегічний розвитокінноваціїthe field of hospitalitymartial lawstrategic developmentinnovationsAnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa systemThesishttps://orcid.org/0000-0003-1531-5016