Високоефективна співпраця керівника з неформальними лідерами колективу - Закорська, Ксенія Юріївна; Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2014)
Сьогодні неформальні стосунки в колективі доцільно розглядати в якості своєрідного інструменту управління, оскільки вони сприяють збільшенню прихильності співробітників до організації і впливають на показники ефективності компанії. Будучи майбутніми керівниками, і, досліджуючи що саме впливає на результати діяльності організації, доцільно звернути увагу на міжособистісні відносини в колективі та взаємодію керівника з лідерами-організаторами неформального характеру. Today, informal relations in the team should be considered as a kind of management tool because they help to increase employee commitment to the organization and affect the performance of the company. As future leaders, and examining what influences the performance of the organization, it is advisable to pay attention to interpersonal relationships in a team and interact with leaders head-organized informal.
Keywords: співпраця керівника; лідер; колектив; collaboration manager; leader; collective; кафедра економіки праці та менеджменту