Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаЛагода, Володимир Андрійович2013-09-232013-09-232006Башта, А. О. Одержання та очищення високозцукреної патоки із пшениці / А. О. Башта, В. А. Лагода // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 72-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів , Київ, 17 –18 квітня 2006 р. – Київ : НУХТ, 2006. – Ч. 2. – С. 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9875Запропоновано оптимальні технологічні умови одержання високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці. An optimal technological conditions for obtaining of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.otherферментативне розріджуванняречовини жиро-білкового комплексуфлокулянтвисокозцукрена патокаenzymatic thinningsubstances of lipid-protein complexflocculanthighsaccharified syrupкафедра технології оздоровчих продуктівОдержання та очищення високозцукреної патоки із пшениціThesis