Одержання та очищення високозцукреної патоки із пшениці - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Лагода, Володимир Андрійович (My University, 2006)
Запропоновано оптимальні технологічні умови одержання високозцукреної патоки із нетрадиційної сировини – фуражного зерна пшениці. An optimal technological conditions for obtaining of highsaccharified syrup from non-traditional raw materials - feed wheat is offered.
Keywords: ферментативне розріджування; речовини жиро-білкового комплексу; флокулянт; високозцукрена патока; enzymatic thinning; substances of lipid-protein complex; flocculant; highsaccharified syrup; кафедра технології оздоровчих продуктів