Дробот, Віра ІванівнаРойтер, Ісаак Менашевич2013-03-222013-03-221970Дробот, В. І. Застосування молочної сироватки у хлібопеченні / В. І. Дробот, І. М. Ройтер // Харчова промисловість. – 1970. – С. 22-24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7028У статті викладено результати досліджень щодо застосування молочної сироватки в хлібопеченні. Вивчено її вплив на тривалість бродіння і властивості напівфабрикатів, а також на якість хліба. Визначено її оптимальне кількісне дозування, кислотність і технологічну стадію її внесення.uk-UKхлібмолочна сироваткаінтенсивний заміс тістатривалість бродіннявластивості тістахлебмолочная сывороткаинтенсивный замес тестапродолжительность брожениясвойства тестаbreadwheyintensive kneading of doughduration of fermentationproperties of doughкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗастосування молочної сироватки у хлібопеченніArticle