Роль навчання медіації професійних текстів майбутніх інженерів-технологів - Бойко, Ганна Анатоліївна (My University, 2015)
Роль технологів та інженерів-технологів, які володіють іноземною мовою і, зокрема, мають навички медіації професійних текстів, є дуже значною і потреба в таких спеціалістах в суспільстві буде лише зростати. The role of technologists and engineers who speak a foreign language and, in particular, have the skills of mediation professional texts is very significant and the need for such specialists in the society will only grow.
Keywords: інженери-технологи; Інтернет; медіація; process engineers; Internet; mediation; кафедра іноземних мов професійного спрямування