Євтушенко, Ольга ВолодимирівнаСірик, Аліна Олегівна2024-03-262024-03-262024Євтушенко, О. Цифровізація системи управління охороною праці підприємств харчової промисловості / О. Євтушенко, А. Сірик // Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Переяслав, 2024. – Вип. 101. – С. 301–303.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42277У статті розглянуто основні тенденції цифровізації системи управління охороною праці підприємств харчової промисловості в частині моніторингу, для адекватного та постійного управління з урахуванням усіх факторів, що впливають на стан охорони праці. Розглянуто сервісні та програмні продукти з охорони праці, виконано аналіз їх функціональності, використання, можливості синхронізації єдиного інформаційного середовища СУОП харчових підприємствThe article examines the main trends in the digitalization of the safety management system at food enterprises in terms of monitoring, for adequate and consistent management of all factors that influence the safety industry. The service and software products for labor protection were considered, their functionality, use, and the possibility of synchronization of a single information environment of food enterprises' SUOP were analyzedukкафедра екології та екоменеджментухарчове підприємствоохорона працібезпеказдоров’япрацівникбаза данихfood enterpriselabor protectionsafetyhealthemployeedatabaseЦифровізація системи управління охороною праці підприємств харчової промисловостіArticlehttps://orcid.org/0000-0001-6773-682Xhttps://orcid.org/0000-0002-5041-7096