Ярмош, Тетяна АнатоліївнаНікітіна, Тетяна Андріївна2022-05-232022-05-232021Ярмош, Т. А. Особливості впровадження геродієтичного меню в ресторані готелю / Т. А. Ярмош, Т. А. Нікітіна // Modern engineering and innovative technologies. – 2021. – Issue 18, Part 3. – P. 44–51https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37468У статті обґрунтовано необхідність застосування та впровадження геродієтичне меню для людей похилого віку, проаналізовані готельно-ресторанні господарства, досліджено контингент споживачів, розкрито принципи геродієтичного харчування, а також охарактеризовані вплив продуктів із запропонованого меню на організм людей похилого віку. The article substantiates the use and implementation of geriatric menu for people of hygienic age, analyzes hotel and restaurant facilities, studies the contingent of consumers, reveals the principles of herodietic nutrition, and describes the impact of products from the recommended menu on the health of people of hygienic age.інноваціягеродієтичне менюготельне підприємствоконкурентоспроможністьлюди похилого вікуготельні послугиinnovationheroic menuhotel enterprisecompetitivenesselderly peoplehotel servicesкафедра готельно-ресторанної справиОсобливості впровадження геродієтичного меню в ресторані готелюArticle