Особливості впровадження геродієтичного меню в ресторані готелю - Ярмош, Тетяна Анатоліївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2021)
У статті обґрунтовано необхідність застосування та впровадження геродієтичне меню для людей похилого віку, проаналізовані готельно-ресторанні господарства, досліджено контингент споживачів, розкрито принципи геродієтичного харчування, а також охарактеризовані вплив продуктів із запропонованого меню на організм людей похилого віку. The article substantiates the use and implementation of geriatric menu for people of hygienic age, analyzes hotel and restaurant facilities, studies the contingent of consumers, reveals the principles of herodietic nutrition, and describes the impact of products from the recommended menu on the health of people of hygienic age.
Keywords: геродієтичне меню; люди похилого віку; готельні послуги; heroic menu; elderly people; hotel services; кафедра готельно-ресторанної справи